Blog

De Merkversneller: meer merk in drie simpele stappen

De Merkversneller: meer merk in drie simpele stappen

 

We leven in een wereld die sneller verandert dan het licht. Dat schreeuwt om ideeën die sneller worden gerealiseerd dan die van het geluid. De Merkversneller® is gemaakt om:

 

  • Een meetbare verkoopstijging te realiseren.
  • Een betere naamsbekendheid te genereren.
  • Je nieuwe product, dienst of merk te introduceren
  • Een nieuw product of spectaculaire service te ontwikkelen.
  • Je klantwaarde te vergroten.

 

De Merkversneller is is een co-creatie tool die  de time to market voor acties, introducties, campagnes en promoties met maar liefst 30% verkort. Via Design Sprint Technieken en Manual Thinking ga ik samen met jou en je team doelgericht op weg naar resultaat. Jouw versnelling kan binnen een week gerealiseerd zijn! Digital marketeers van de merken Achmea, Nuon en Herenbos boekten reeds resultaat met De Merkversneller. De Merkversneller is ontwikkeld door Frans Pootjes (copypootjes). Sowiesohelder is het eerste bureau dat De Merkversneller toepast in het adviestraject naar haar klanten.

IN 3 STAPPEN NAAR CONCREET RESULTAAT

  1. DE BRIEFING

Vertel wat je wilt bereiken. Wat je inmiddels hebt geprobeerd. Waar je tegenaan loopt. Wees zo specifiek mogelijk. Met de checklist verderop weet je zeker dat je niets vergeet. Op basis van jouw informatie bereiden wij een plakbandsessie voor.

  1. DE PLAKBANDSESSIE

We presenteren drie (on)mogelijke oplossingen van je probleem. En plakken die op de muur.De schermen gaan uit. Onder leiding van Creative Strategist Frans Pootjes werk je doelgericht naar concrete oplossingen. Google Design Sprint en Manual Thinking zorgen voor structuur en inspiratie. Omdat iedereen doet waar hij goed in is vallen veel barrières weg.

  1. DE OPLOSSING

Na de sessie komen wij bij je terug met concrete, doorgerekende, haalbare oplossingen. Niet in een lijvig rapport, maar via heldere creatieve voorstellen die zijn voorzien van een solide strategie en een heldere toelichting. Je kunt dus direct aan de slag!

Meer weten? Neem contact met mij op! 

 

 

 

Scroll Up