Blog

Nog even, en ik ben er ook geweest.

Nog even, en ik ben er ook geweest.

Vijf jaar geleden overleed schrijver-columnist Martin Bril. U weet wel, de uitvinder van het fenomeen ‘rokjesdag’ en de schrijver van Evelien. Om Bril te eren, is er binnenkort een heuse Bril avond in Paradiso. Om na vijf jaar nog een keer met Bart, Ronald en Huub te lachen om die onmogelijke vent. Om te kijken naar een documentaire van Coen Verbraak over het leven van de Bril. Omdat het mij verstandig leek kaartjes te kopen, heb ik dat meteen maar gedaan. In al mijn ijver ook even een Event gepost op FB zodat ik het niet vergeet (dat zal toch wat). Agenda’s zijn tenslotte erg 2000. Nu moet het alleen nog leuk worden in Paradiso. Gevaarlijk. Het zijn van die typische dingen waar je moet zijn geweest. Ook al is er vaak uiteindelijk geen ene reet aan. Later maak je het weer mooi. Want later vertel je dat je er bent geweest. En zij niet. Jammer….want het was leuk jooohh, echt , TOP!

Scroll Up